Toimitusehdot ja tietosuoja

Hinnat
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 % (elintarvikkeet) ja 24 % (muut tuotteet, esim. kosmetiikka). Varaamme oikeuden muuttaa ostotiedoissa esiintyviä hintoja ja maksuehtoja.

Toimitus

Toimitamme tilauksia Suomeen postitse tai kuriiripalvelun avulla. Tavarat lähetetään tavallisesti varastostamme 0-2 päivää tilauksesta tai siitä kun maksettujen tilausten maksusuoritus tai luottokortin varmennus on todennettu. Käsittelemme tilaukset niiden saapumisjärjestyksessä.
Poikkeuksena joulu, joka on sesonkiaikaamme ja silloin tilausten käsittely on hitaampaa. Palvelulupauksemme mukaisesti pyrimme toimittamaan 7.12. mennessä tilatut tuotteet perille jouluksi. Sen jälkeen tulleet tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja toimitetaan mahdollisimman ripeästi. 

Ulkomaille menevät tilaukset hoidetaan postin tai muun kuljetusliikkeen kautta. Toimitamme tilauksia vain EU:n alueella. 

Kun tilauksen haluaa toiseen osoitteeseen (esim. lahjaksi) on asiasta mainittava erikseen sekä ilmoitettava lahjansaajan täydellinen toimitusosoite ja puhelinnumero. Isompia määriä  tilattaessa suosittelemme yhteydenottoa asiakaspalveluun etukäteen toimitusten sopimiseksi sekä tilausmäärien vahvistamiseksi. 
Toimitus tapahtuu postipakettina saajan postitoimipaikkaan, postin kotipakettitoimituksena kotiin, kuriiripalvelun avulla saajan työpaikalle (tai muuhun paikkaan, jossa päiväsaikaan on tavattavissa) tai muuten sovitulla tavalla.
Kuriiripalveluna paketti toimitetaan saajan työpaikalle tai yritykseen työpäivän aikana, tämän palvelun hinta on 25,00 €.
Toimituskulu on max 15kg painaville postipaketeille 7€. Ovelle toimitettavan paketin toimituskulu on 15 €, kun paketti on max 15 kg. Varaamme oikeuden muuttaa hintoja palveluntarjoajien nostaessa hintojaan. Kaikissa toimituksissa on seurantanumero, jonka lähetämme asiakkaalle. Käsittelemme ja pakkaamme kaikki tuotteet pehmustettuihin lähetyksiin.

Gift Gourmetin toiminta verkossa perustuu hyvään asiakaspalveluun ja rehelliseen kaupankäyntiin. Odotamme asiakkailtamme vastavuoroisesti rehellistä ja toimivaa yhteistyötä.
 

 Gift Gourmet -asiakkuus

 

Asiakassuhde Gift Gourmetin kanssa syntyy, kun asiakas tilaa myymiämme tuotteita tai rekisteröityy nettikauppamme käyttäjäksi. Asiakassuhde päättyy tietyn ajan kuluessa siitä, kun lopettaa tuotteiden ostamisen tai asioimisen nettikaupassamme. Asiakassuhde päättyy myös, jos asiakas pyytää tulla poistetuksi postituslistoiltamme. Mikäli asiakas käyttää väärinkäytöstarkoituksessa toisen asiakkaan asiakasnumeroa tai muutoin tahallisesti toimii vahingoksi, voi Gift Gourmet jatkossa pidättäytyä hyväksymästä henkilön tilauksia (ostokielto). Ostokielto voidaan asettaa esimerkiksi jos asiakas jättää määräaikana lunastamatta tilaamansa lähetykset, luo tarkoituksella itselleen useita asiakasnumeroita tai käyttäytyy asiakaspalvelutilanteissa säännönmukaisesti tavalla, joka loukkaa Gift Gourmetin henkilökuntaa tai vaikeuttaa heidän työtään, tai muuten toimii hyvien tapojen vastaisesti. Kaikenlaiset rahalliset väärinkäytökset johtavat myös ostokieltoon. Holhouksen alaiset henkilöt ja alle 18-vuotiaat eivät voi tehdä tilauksia Gift Gourmet-kaupasta. 

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Gift Gourmetiin, p. 050-555 7374 tai info@giftgourmet.fi.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Yritysasiakkaita voidaan laskuttaa, suosittelemme yhteydenottoa toimistoomme. Emme toimita tuotteita laskulla ilman voimassaolevaa Y-tunnusta. Asiakkaan tulee pyydettäessä todentaa yhteytensä ko. yritykseen, ja/tai oikeutensa ostaa ko. yrityksen nimissä, muutoin maksu peritään etukäteen. Väärinkäytökset johtavat ostokieltoon ja mahdollisesti muihin toimenpiteisiin.
Mikäli yritys tilaa isomman määrän lahjoja laskutuksella, perimme ennakkomaksuna vähintään 50 % tilauksen loppusummasta etukäteen. 

Tavaran virheistä huomauttaminen

Asiakkaan havaittua toimituksessa mahdollisen virheen on otettava välittömästi yhteys Gift Gourmet-asiakaspalveluun tilanteen korjaamiseksi.
 

Palautus- ja vaihto-oikeus

Tuotteilla on postimyyntiä koskeva tavanomainen 14 päivän palautusoikeus, lukuunottamatta elintarvikkeita, herkkukoreja ja muita lahjakoreja (Kuluttajansuojalaki, 6§16). Ennen palautusta on otettava yhteyttä Gift Gourmetin asiakaspalveluun. Palautettavan tuotteen on oltava moitteettomassa kunnossa, käyttämätön ja ehjässä alkuperäispakkauksessaan. Avattuja pakkauksia emme ota vastaan. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käsitelty siten, ettei se ole enää myyntikelpoinen, esimerkiksi tuote on repeytynyt tai siitä puuttuu osia. Palautettavan tuotteen oheen on liitettävä palautuksen syy ja tieto minkälaiseen tuotteeseen se halutaan mahdollisesti vaihtaa tai tilinumero, jonne tuotteen hinta palautetaan. Asiakas vastaa oman palautuksensa postituksesta. Korvaamme kokonaan palautuvan tuotteen postituskulut halvimman postitustavan mukaan.

 

Noutamatta jääneet ja meille palautuvat paketit

Jos pakettia ei noudeta Postista ajoissa, tai pakettia ei saada perille jostain syystä (vastaanottaja ei reagoi Postin viesteihin, osoite on väärä, puhelinnumero puuttuu tai on väärä jne) ja paketti palautuu meille, perimme paketeista tilaajalta 15€ kulun / paketti. Mahdollinen uudelleenlähetys laskutetaan hinnastomme mukaan. Emme automaattisesti lähetä pakettia uudelleen, teemme sen pyydettäessä, tällöin edellytämme silloin, että saaja on tietoinen paketista ja ottaa sen vastaan. Palautusten välttämiseksi suosittelemme yllätyslähetysten välttämistä! 
 

Tietosuoja/henkilötiedot

Käytämme meille annettuja henkilötietoja ainoastaan asiakassuhteiden hallinnoimiseen. Emme luovuta niitä ulkopuolisille. Asiakas voi poistaa yhteystietonsa milloin tahansa lähettämällä poistamispyynnön sähköpostitse. Emme käytä tilaajien tietoja markkinointiin, lukuunottamatta asiakaskirjeen tilanneita henkilöitä, joille kirje lähetetään. Asiakaskirjeen voi koska tahansa peruuttaa. Lahjatilausten vastaanottajien yhteystietoja ei käytetä markkinointiin eikä niitä säilytetä. Maksujen luottamukselliset tiedot eivät tallennu Gift Gourmet-sivuille. Emme pyydä emmekä tallenna mitään henkilökohtaisia maksutietoja asiakkailta.
Internet-sivustomme käyttää kävijäseurantateknologiaa asiakaskäyttäytymistietojen keräämiseksi markkinointia ja palvelun optimointia varten. Palvelu voi käyttää evästeitä. Tiedot kerätään anonyymeinä eikä niiden avulla tunnisteta käyttäjiä eikä käyttäjätietoja.
Tietosuojakäytäntö -sivulla käsitellään tarkemmin tietosuojaan liittyviä asioita. 

 

Tuotevastuu

Gift Gourmet ei vastaa annettujen käyttöohjeiden vastaisesta tuotteiden käyttämisestä eikä huolimattomuudesta aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista ihmisille eikä eläimille.
 

Force majeure

Gift Gourmet on vapautettu suorittamasta näiden ehtojen mukaisia laiminlyönnistä johtuvia velvoitteita, mikäli laiminlyönti aiheutuu alla mainituista vapauttavista olosuhteista ja mikäli olosuhteet estävät, vaikeuttavat tai viivästyttävät suoritusta. Tällaisena vapauttavana olosuhteena voidaan pitää mm. viranomaisten toimenpiteitä tai laiminlyöntejä, säädettyjä tai muutettua lakia, työmarkkinaristiriitaa, saartoa, tulipaloa, tulvaa, sabotaasia tai suurta haittaa aiheuttavaa onnettomuutta. Force majeure sisältää viranomaisten päätökset, jotka vaikuttavat markkinoihin ja tuotteisiin negatiivisesti, esim. rajoitukset, varoitustekstit, myyntikiellot, epänormaali markkinatilanne jne.
 

Legal Notice

Gift Gourmetin osoitteessa www.giftgourmet.fi sijaitseviin Gift Gourmetin internetsivuihin sovelletaan näitä käyttöehtoja. Gift Gourmetin internetsivut on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Sivuilla esiintyvien tuotteiden ja palveluiden nimet ja tunnusmerkit ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Gift Gourmet esittää internet-sivut sellaisina kuin ne ovat. Gift Gourmet ei vastaa mistään sivuilla olevan aineiston tai aineiston muuttamisen aiheuttamista vahingoista tai oikeudenmenetyksistä taikka vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, ettei sivuja voida käyttää tai sivuille ei päästä.

Gift Gourmet voi muuttaa sivuja tai estää niiden käytön oman harkintansa mukaan. Gift Gourmet ei vastaa Gift Gourmetin sivuilla sijaitsevien tai sivuilla esitettyjen linkkien kautta saatavilla olevista sivuista tai niillä olevista tiedosta millään tavalla. Lähettämällä Gift Gourmetille osoitettua tilaamatonta aineistoa esimerkiksi sähköpostin tai internetsivujen kautta käyttäjä samalla luovuttaa Gift Gourmetille veloituksettoman käyttö- ja luovutusoikeuden lähettämäänsä aineistoon, jollei toisin ole sovittu. Käyttäjän lähettämiä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille.

Gift Gourmetin internetsivuilla esiintyvien Gift Gourmetin luomien ja julkaisemin kuvien, tekstien, artikkelien ja muun materiaalin kopiointi ja edelleen julkaiseminen on kielletty ilman Gift Gourmetin lupaa. Gift Gourmet pidättää itsellään oikeuden muuttaa julkaistujen lahjakorien sisältöä tai pakkauksia ilman erillistä ilmoitusta tilaajalle tai vastaanottajalle, mikäli esimerkiksi tuotteiden saatavuus tai muu seikka sitä vaatii. Kuitenkin aina niin, että asiakas saa vähintään samanarvoisen tai kalliimman tuotteen tilalle.