Makeat herkut

Valikoimassamme on paljon sekä kotimaisia että ulkomaisia makeita herkkuja. Valinnan helpottamiseksi ne on jaettu neljään kategoriaan. Valikoima elää koko ajan ja pyrimme ottamaan myös uusia tuotteita aika ajoin valikoimaan vanhojen klassikkojen pysyessä suosikkituotteina. Tuotteet ovat lisä- ja säilöntäaineettomia, kuten muutkin tuotteemme.


Hillot ja marmeladit

Hillot ja marmeladit

Kaikkihan rakastavat hilloja ja marmeladeja... Brittiläinen Cottage Delight keittää ne perinteisesti kuparikattiloissa puukapustalla sekoittaen. Maku on kuin kotonatehty! Espanjalaiset hillot ovat myös todella hyviä. Tänä vuonna mukana on myös kotimaisia herkkuja. Mikä on sinun suosikkisi?

Makeat keksit ja välipalat

Makeat keksit ja välipalat

Italialaisen Deseon keksit ja cantuccinit ovat saavuttaneet suurta suosiota, samoin Dolcitalin torrone-nougatherkut. Erityisen iloisia olemme vanhan tuttumme, brittiläisen Artisan Biscuitsin paluusta. 

Makeiset & karkit

Makeiset & karkit

Kivoja herkkuja makean ystäville! Anjan Luontoherkun toffeet ja laku, Kanelimamman toffeet, Dolcitalin torrone-nougatpatukat - jokaiselle jotakin!

Taivaalliset suklaat

Taivaalliset suklaat

Kukapa ei rakastaisi suklaata! Niin mekin! Valikoimassamme on mm. upeita käsintehtyjä, kotimaisia Chjoko-suklaita, Kanelimamman suussasulavat tryffelit ja Benjamissimo -suklaat, jotka käyvät vegaaneille. 


Powered by Powered by