Suodattamaton ekstraneitsyt-oliiviöljy Honest Toil

Ei saatavilla tällä hetkellä

16,70
Toimituksen paino: 500 g

Honest Toil -öljyn nimessä on sanaleikki: lausuttaessa se kuulostaa samalta kuin "rehellinen öljy", mutta itse asiassa tarkoittaakin rehellistä uurastusta. Nimi viittaa perheyritykseen öljyn takana: kaikki perheenjäsenet uurastavat tuottaakseen mahdollisimman terveellistä ja puhdasta, suodattamatonta olliiviöljyä. Tämä hieno kreikkalainen öljy on kylmäpuristettu ekstraneitsytöljy, eli sen valmistuksessa ei ole käytetty kuumennusta tai kemikaaleja, joilla pyrittäisiin vaikuttamaan makuun tai öljyn hapokkuuteen. Tällä menetelmällä oliivien erinomaiset ominaisuudet säilyvät ja öljy on ravinteikkaampaa ja terveellisempää. Vihreänkultainen neste pullotetaan viikon, kahden kuluessa, jotta tuoreus säilyy. Tämän öljyn maku on ainutlaatuinen, kannattaa kokeilla!

Öljyyn tarvittavat oliivit kerätään käsin Kreikan Messeniassa. Öljyn hapokkuus on vain 0,3%, mikä tekee siitä yhden maailman puhtaimmista oliiviöljyistä. 

Oliiviöljy on keskeinen osa terveellistä Välimeren ruokavaliota. Öljyssä on paljon antioksidantteja, A ja E-vitamiineja, ja se on luonnostaan täysin kolesteroliton. 

Suosittelemme myös

Modenan balsamietikka
10,20
Toimituksen paino: 300 g
Dukkah-mauste, Terre Exotique
9,50
Toimituksen paino: 40 g

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 200 g
Parmesankeksit
5,10
Toimituksen paino: 80 g
Toimituksen paino: 300 g
Toimituksen paino: 50 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Oma Gourmet, Kokille, Luomua, terveellistä ja hyvää
Powered by Powered by