Provencian Lavender -siivoussaippua

Tuotenro: 5017

Ei saatavilla tällä hetkellä

11,90 €
8,00
Säästät 33 %

Aina vaan ihanammaksi menee - laventeli on niin ihana tuoksu, ja kuvat provencen laajoista laventelipelloista ovat syöåyneet syvälle sisimpään! Nyt tätä ihanuutta saa levitellä kotiinkin. 

Kookosrasvapohjaisella siivoussaippualla puhdistat kotisi tehokkaasti ja luonnollisesti, aina keittiöstä kylpyhuoneeseen. Hiero kostutettua siivousliinaa tai -sientä kevyesti saippuan pintaan, vaahdota ja puhdista pinnat. Ihanteellinen esimerkiksi keraamisille liesitasoille, hanoille, kromi- ja rosteripinnoille, koska saippua ei jätä raitoja pintoihin. Puhdistaa tehokkaasti pinttyneen lian sekä rasvalian. Voidaan myös hieroa vaatteille suoraan tahroihin ja antaa vaikuttaa hetki ennen konepesua. Siivoussaippua soveltuu myös käytettäväksi kodin ulkopuolella, mm. paljun pesuun, puutarhakalusteille, mattopyykille ja harrastusvälineille. Voidaan myös raastaa ruokalusikallisen verran, liottaa lämpimään veteen ja käyttää siivoussuihkeena. Erittäin riittoisa, luonnollinen ja tehokas puhdistaja.

Siivoussaippuaa ei suositella käytettäväksi ihon puhdistukseen. Siivoussaippua ei kuitenkaan ole iholle ja hengitettynä haitallista, kuten useat voimakkaita kemikaaleja sisältävät puhdistusaineet.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Paperikassi
7,00
Toimituksen paino: 225 g
Toimituksen paino: 80 g

Selaa tätä tuoteryhmää: Oma Gourmet
Powered by Powered by